Chantal

Ik heb geen tentamen stress meer

​Ik heb altijd al moeite gehad met mezelf in bedwang  houden in stress situaties en dan  voornamelijk op het gebied van school. Ik kon mezelf verliezen en helemaal ‘ over de rooie gaan’ als ik alleen was.

Die onrust in mezelf zorgde dan ook voor veel hoofdpijn en na een gesprek met de huisarts werd ik naar huis gestuurd met een doorverwijsbrief voor haptotherapie. Ik was hier niet mee bekend dus ging informatie zoeken op internet.

Uiteindelijk kwam ik bij Haptonomie Wei terecht en al in een van de eerste sessies in aanraking en oefeningen kwam ik erachter dat het geven en het ontvangen van gevoelens van anderen en van mezelf bij mij niet in evenwicht was.

Daarnaast zei mijn verstand vaak wat anders dan mijn gevoel waardoor die innerlijke onrust ontstond. Tijdens de therapeutische sessies heb ik hier aan gewerkt en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Ik kan nu beter omgaan met stress situaties en ik kan  beter bepalen welke mensen goed voor me zijn en voor evenwicht zorgen in de relatie die we tot elkaar hebben. Door de hartelijke ontvangst elke keer weer en de helpende hand ben ik een veel zelfverzekerder en vrolijker mens geworden.

Terug naar ervaringsverhalen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.