haptonomie-wei-apeldoorn-gezond-blijven-logo-wit

“Ik leer ervaren professionals meer naar hun lijf te luisteren”

zodat ze meer energie en voldoening ervaren werk & privé

Wil je gezond blijven ontkom je er niet aan bewust met jezelf en de dynamische omgeving waarin we nu leven, om te gaan. Gezond zijn betekent je open stellen voor je omgeving, je openstellen voor de mensen en de dynamiek om je heen, zonder jezelf daarin te verliezen.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik wil weer gezond worden

Mensen kunnen om verschillende redenen bij een haptotherapeut terecht komen. Soms wordt er doorverwezen door een arts of andere hulpverlener, maar dat hoeft niet.

Veel voorkomende thema’s en klachten zijn:

  • (onbegrepen) lichamelijke klachten
  • Vermoeid, weinig energie
  • Spanning en stress
  • Geen rust in je hoofd
  • Lusteloos, niet kunnen genieten
  • Relatie problemen
  • Burn-out


Lees ervaringsverhalen >

Ik wil me persoonlijke verder ontwikkelen

Vaak zoeken mensen pas hulp wanneer ze al flink zijn vastgelopen en de lichamelijke en/of mentale klachten teveel hun leven beheersen. Haptonomie kan je juist helpen het niet zover te laten komen.

Gezonder leven
Heb jij het gevoel nog niet optimaal in je leven te staan of ben je nieuwsgierig naar nieuwe inspirerende ervaringen en ideeën om gezonder te leven en meer te genieten?

Stress
Of zit je tijdelijk in een stress of crisis situatie en wil je dit juist aangrijpen om jezelf te ontwikkelen. Dan ben je ook van harte welkom in de praktijk

Meer over persoonlijk ontwikkelen >

Wat is haptotherapie?

Haptotherapie laat je ervaren wie je van nature bent. Wat wil ik, wat drijft me, wat raakt me?

Aanraken
Haptotherapie kan helpen om weer naar de signalen van je lichaam te luisteren, inzicht te geven en emoties de ruimte te geven en te dragen. Dit gebeurt door directe aanraking, maar ook in gesprek en oefeningen

In het moment leven
Zo leer je om in het moment te leven en te voelen wat al dan niet goed voor je is. Je gaat staan voor wie je bent en je wordt opener in het contact met andere mensen.

Over Karin Marquering

haptonomie-wei-coaching-therapie-apeldoorn-karin-marquering-306x450

We leven in een tijd waar ‘offline de nieuwe luxe is’.

Alles kan, alles is aanwezig, je kunt alles kiezen. We ontkomen niet aan deze drukte, snelheid en gedachten die dit teweeg brengt en waar we schijnbaar weinig invloed op hebben. Tegelijker tijd zijn er nog nooit zoveel mensen uitgeput, uit balans of overspannen geweest. We worden er in ieder geval niet heel blij van.

Al mijn zintuigen
Waar ik blij van word is dat ik me iedere dag weer weet te verbinden met de mensen en de dingen om me heen. Al mijn zintuigen gebruiken, horen, proeven, ruiken, kijken en voelen. Een goed gesprek, een warme hand, lekker koffie samen opdrinken. Het beleven van het leven. Voelen dus.

Lees verder over Karin >

Tarieven en vergoedingen