Heb je last van stress?

Ben je veel aan het piekeren? Slaap je slecht? Ben je snel geïrriteerd of emotioneel? Kun je niet stoppen met denken? Ben je het gevoel van overzicht kwijt? Kijk je uit naar het weekend of de vakantie om weer bij te tanken? Het zijn wat signalen dat je teveel stress in je lijf hebt zitten.

haptonomie-wei-coaching-therapie-apeldoorn-burn-out

Stress kan zich op vele manieren uiten. Mentaal maar ook fysiek. Zo kunnen pijnlijke spieren, nekpijn, rugpijn, hartkloppingen, opgeblazen gevoel in de buik, benauwd, misselijk, tintelende vingers ook signalen zijn dat je te veel onder druk staat.
Wist je dat tussen de 50 en 75% van alle klachten samenhangen met stress! En stress is een grotere risico factor voor je gezondheid dan tabak!


Met haptotherapie krijg je weer een gezonde balans tussen denken, voelen en handelen. Waardoor je sterker wordt en belastbaarder.

Karin Marquering
Hoe zorg je beter voor jezelf?

Even een stressperiode hebben, dat overkomt iedereen wel eens in het leven. Maar als stress te lang duurt krijg je onherroepelijk klachten. Je wordt minder belastbaar en krijgt minder energie.
Haptotherapie kan je helpen weer meer in balans te komen.
In de therapie wordt je aangeraakt. Hierdoor wordt direct de hormonale balans in je lijf weer in evenwicht gebracht.
In de aanraking leer je ook veel eerder en fijngevoeliger jou lichaamssignalen te erkennen en te herkennen. Wat voelt goed en wat niet? Je leert hier naar te luisteren. Dit kun je direct toepassen in je dagelijkse leven zodat je meer ruimte in kan nemen en beter met bijvoorbeeld grenzen om kan gaan.
Met haptotherapie krijg je weer een gezonde balans tussen denken, voelen en handelen. Waardoor je sterker wordt en belastbaarder.
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Bel of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Ervaringsverhalen

Marco

Van de een op de andere dag zat ik thuis met een burn-out

Lees verder >

Marieke

Door de aanrakingen heb ik geleerd met grenzen om te gaan

Lees verder >

Marjon

Keuzes maken in mijn
leven is nu eenvoudiger
geworden

Lees verder >

Wil je graag weten hoe haptonomie jou kan helpen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.