Marloes

Ik ga nu weer mijn eigen weg

Mijn leven liep niet helemaal zoals ik dat graag wilde en op een bepaald moment merkte ik dat ik behoorlijk vast was komen te zitten en dat verdere ontwikkeling erg lastig ging. De oorzaak van dit alles lag in veel verschillende dingen die zijn begonnen in mijn kindertijd. lees verder >

Doordat ik niet heb geleerd te luisteren naar mijn gevoel en mezelf niet op waarde schatte cijferde ik mezelf continue weg. Ik wrong me in allerlei bochten om maar goed genoeg te doen voor anderen. Toen het me allemaal teveel werd heb ik een afspraak gemaakt bij de huisarts, die mij doorverwees voor haptotherapie.
Na wat zoeken op internet vond ik Haptonomie Wei en al snel had ik mijn eerste afspraak.

Door de therapeutische sessies met Karin leerde ik mezelf vooral erg goed kennen en werd ik me bewust van wat ik aan het doen was. Ik leerde keuzes te maken die goed voor mij waren, in plaats van invulling te geven aan wat ik dacht dat een ander nodig had van mij. Mijn zelfvertrouwen groeide en ik heb regelmatig onderweg naar huis gedacht “yes” zo wil ik me voelen, stevig en sterk in mijn eigen schoenen. Karin heeft me vooruit geholpen in mijn ontwikkeling en er voor gezorgd dat ik me veilig genoeg voel om mijn eigen weg te gaan.

Terug naar ervaringsverhalen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.