Christine

Vertrouwen op je gevoel na het overwinnen van een depressie

Na een zeer ernstige depressie lukte het me om mijn leven weer wat op orde te krijgen. Het re-integreren op het werk ging goed en ook thuis kon ik mijn draai weer goed vinden. Tot ik op een bepaald punt bleef hangen.

Mijn geheugen bleek gaten te houden, mijn concentratie was laag en mijn snelheid in werken ging niet echt meer vooruit. Ook in mij bleef het onrustig. Vanuit de werkgever werd een Neuropsychologisch onderzoek aangevraagd. De onderzoekster gaf mij tenslotte nog het advies om eens contact te zoeken met een haptotherapeut. Na verloop van tijd merkte ik dat mijn onrust en andere klachten niet echt minder werden en toen heb ik contact opgenomen met Karin Marquering van HaptonomieWei.

haptotherapie heb ik moeilijke keuzes kunnen maken die zeer goed voor mij blijken te zijn. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik mezelf ben en ook mag zijn!

Tijdens onze eerste afspraken werd een behandelplan samengesteld en gekeken naar de beste manier van behandelen. Een maal in de twee weken hadden we een afspraak voor een behandeling

Tijdens de behandeling met aanraking merkte ik dat ik veel moeite had mijn aandacht erbij te houden. Ik kon moeilijk met mijn gevoel en gedachten aangeven waar ik de aanraking het meest prettig vond. Met de plaatsbepaling kon ik wat beter uit de voeten, was voor mij wat praktischer. Het lukte me steeds beter om bij Karin aan te geven welke afstand ik prettig vond, afstand tussen haar en mij, en wat te dicht bij kwam. Na een aantal sessies merkte ik dat ik haar meer toe kon laten.
Ook in mijn dagelijks leven merkte ik dit, ik kon mensen meer toe laten omdat ik meer vrede had met mezelf.

Het lukte me steeds beter om te zijn wie ik ben en ook keuzes te maken voor mezelf.

Mede door de sessies bij Karin heb ik meer rust gekregen in mijzelf. Onder andere door de haptotherapie heb ik moeilijke keuzes kunnen maken die zeer goed voor mij blijken te zijn. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik mezelf ben en ook mag zijn!

Terug naar ervaringsverhalen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.